Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så klart, olycklig och kär!


Nostalgi 5 (kärlek)

Hon betydde något
Hon betydde förmodligen till och med allt
Hon lixom bara fanns där och lyste
Hon med hennes perfekta och underbara gestalt

Så hände något
Så blev hon den hon inte fick
Så sårades du oförglömligt av hennes svek
Så falnade ljuset och hon gick

Men hon betydde ändå något
fast hon i ditt hjärta rev, slet och slog
För minnet av henne där hon lyste
kunde du förlåta - när hon log

Hon betyder fortfarande något
det märks på orden, ögonen och gesterna
Men du är ohjälpligt förändrad för alltid
och det verkar ibland som att jag är här
- för att samla ihop resterna.




Fri vers av Labra lege
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-18 11:35



Bookmark and Share


    Brell
Du har rimmat på ett bra sätt.
Känslan är vemodig. Du har skrivet öppet och naket.
BRA!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege