Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dina ögon, mamma!

Se hur vacker våran värld är
Hur allting på något vis
På sitt sätt är underbart,
Ja, vacker är allt
Och inget är fult, hemskt eller förstört

[Förlåt mamma, men jag är inget]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-06-18 19:40



Bookmark and Share


  Rachel Roth
den här texten väcker frågor
och lämnar mig sorgsen...
2007-06-18

  Gawain VIP
Skönheten vilar helt i betraktarens ögon... och saker tenderar att bli vad vi gör dem till.

Bra text!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting