Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som inte finns

[Klappa händerna om du är riktigt glad]

Vad ska vi göra då
Vi som inte kan känna glädje?

[Ska vi gråta?]

Vad ska vi göra då
Vi som inte har några tårar kvar?

[Ska vi le?]

Vad ska vi göra
Om leéndet dött bort?

[Ska vi inte finnas mer?]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-06-18 19:43



Bookmark and Share


    shamii
Jag älskar den!
2007-06-22

  Rachel Roth
detta låter som en beskrivning av depression...
och så himla bra skrivet
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting