Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiendens och älskarinnans sång av farväl

Kyss mig
[Läker men förlåter ej]
Kyss mig
[Läker men glömmer ej]


Kyss mig en sista gång
Det är över nu
Håll om mig en sista gång
Tiden rinner ut

Dina ord
Som knivar i min rygg
Dina händer
Krossar hjärtat full av smärta

Kyss mig
[Läker men förlåter ej]
Kyss mig
[Läker men glömmer ej]


Håll mig i min sista minut
Kyss mig en sista gång
Tiden har runnit ut
Detta är min avskedssång.




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-06-18 19:44



Bookmark and Share


  Noomie
Jag gillar den, den säger mer än det som skrivs.
Gillar upprepningarna \"glömmer ej\", för hur ska man någonsin kunna glömma. Mm, fortsätt så :)!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting