Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndergråtna ögon och en spegel

Jag tittade i en spegel
Idag
Och jag gillade inte vad jag såg
Söndergråtna ögon
Jag vill inte vara mig själv

Skrik inte nej,
Det tjänar ingenting till
Jag sitter med kniven i handen
Och ingen hindrar mig

Inte nu
Inte igår
Inte imorgon
Någonsin.

[Ensamheten ville inte hindra mig, han ville vara själv]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 19:58



Bookmark and Share


    legolas
Snygg text, perfekt slut !!!
2007-06-21

    teacher
Jag hindrar dig!
Stark och vacker dikt.
Snyggt jobbat
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting