Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Preludium till en Kyss

En lätt beröring
En hand som söker en hand
Lätt strykning av en kind

Blyg blick från sidan
Litet försiktigt leende
Lätt rodnad på kinden

Blick som finner dina ögon
Pupillerna som vidgas lätt
En liten ryckning i mungipan där leendet bor
Leendet som kommer fram igen

Huvudet kommer närmare
Ögonen ser djupare och djupare
En ocean som växer inför ögonen
Färger som flödar
två andedräkter som känns mot kinderna i en kram
En kram
Den första av många

En vridning av huvudet
En allvarlig blick som spricker upp i ett nytt mindre blygt leende

Du blundar och låter din mun närma sig min
Ska läpparna mötas?
Är tiden mogen?
Vågar du?
Känner du?

Ett preludium till en kyss




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 986 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-19 01:17



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker beskrivning!
mycket känsla som inte ebbar ut....
2007-08-09

    *Zenobia*
här andas längtan efter närhet...
2007-06-19

  Anna Nickolausson
förförisk
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP