Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bus-ärligt

 

 

En gnista

som reflekteras

likt solens stråle

mot daggpärlans

mitt

 

Lyser upp

och sprider glädje

från sin plats

på kronbladets

kant

 

Livligt

och ärligt

och så underbart

härligt smittande

av ren och skär

livslust 

 

~Bus-glittret i dina ögon~ 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-19 08:35



Bookmark and Share


    Lindizz
En härlig text...tycker mycket om.
2007-06-19

  Nyfiken drömmare
Busglitter... det låter sprittande och livsglädjerikt... inte dumt när det lever i ögonen!
2007-06-19

  Gawain VIP
Den här var skön! :)

Gillar glimten, det lyckligt helande som finns i orden. Du får fram det så bra, härligt!
2007-06-19

  aftermath
utmärkt text
med en mycket fin passande bild
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen