Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välbehagligt

 

 

Blåvinges mjuka

vingslag

Fläktande ömma

behag

 

Med önskan om

 

Humlekvists sällsamma

sällskap

Stiftande närmare

bekantskap

 

med

 

Smörblommans inre

gemenskap

 

Skapar

Stämningsfullt förtroligt

välbehag




Fri vers av nettizen
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-19 17:08



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
En stämningsfullt komponerad sekvens, naturskön och vacker.
2007-06-19

  aftermath
jag ser enbart gott & vackert i den här dikten
kan man annat?
2007-06-19

  Nyfiken drömmare
Du är verkligen en fena på att sno ihop ord till en mjuk, följsam fläkt. Jag bara sveps med av dina ord!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen