Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min syster, du.

Jag




Jag Hon Du

 

Min syster med själen fördjupad
hjärtat blottlagt
och sinnena som ett pärlband runt halsen

Uppkastad på ironins strand
dansandes i lidandets tango

 

Hon biter sig i tungan av skuggornas
vindar som håller henne mellan
sanning och medvetenhet

 

I sömnen jagas hon av kärlekens ljus
och ljudlöst skriker hon ut sin saknad

Hon väntar fulländning
omedveten om att den redan slått
rot i hennes inre och börjat växa

 

Helandet av hennes jag väntas inte längre




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 19:56



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Strålande! En dikt skriven utav kärlek och från ett medvetandeplan där paradoxerna smält samman till rent varande. Spännande läsning. Vänskaps/kärleksdikt och Baghavadgita (stavn.?) i ett.
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson