Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... sen dansar vi med älvor, barfota bort över daggstänkta fält..


Ålderdom


När vi blivit gamla och oförmögna att själva
sköta vår intima hygien, då ska du få den
stora äran att skura min ömma lekamen

med händerna drypande av flytande tvål kommer
du till mig, tvättar mig som hade du aldrig
gjort något roligare

vi skrattar och plaskar

älskar fast vi egentligen
inte orkar

sen somnar vi utmattade inslingrade
i varandras armar

hala som ålar
berusade av lycka

andas tungt bröst mot bringa
tills livsgnistan domnar





Fri vers av Gawain VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-19 20:48



Bookmark and Share


  aol
mycket fin
2007-06-24

  Mikael Lövkvist
Härligt Gawain! Jag uppskattar din dikts bejakande av ålderdomen och behoven av kärlek, sensuell och sexuell kontakt. Dikten genomstrålas också av den ömsinta känslan av hur ni hör samman hela vägen hem.
2007-06-20

  Jack E. Gladh VIP
Utomordenligt beskrivande med humor och livsvisdom vad verklig kärlek är. Bokmärker.
2007-06-20

    ej medlem längre
Det här är en kärleksförklaring av stora mått!
Bravo!
2007-06-20

  Antropofagen
Så varm text att läsa på hösten. Livets höst... och får mig att längta dit på nåt outgrundligt vis.
2007-06-19

  Tina-sol
Dagens bästa text!
2007-06-19

  Lilla My* VIP
En häärlig beskrivning av att bli gammal o behöva den bästa av hjälp*;)
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP