Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vän

bortkommen sorg far illa i spåren
av dumhet och sånt jag sagt
solkiga vä\'nner jag fått genom åren
smärtan runt hatten de lagt
samtliga dela de alla en längtan
det ända de inte begråta
att läka de viktiga såren
precis som jag att i kärlek förlåta




Fri vers av Håkan
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-06-20 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan