Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så otroligt gammal så det är inte sant x) nej jag vet inte när jag skrev detta. kommer inte ens ihåg det. men jag hitta den nu och den va ju ganska fyndig. haha.


SPEGELSMURF

och man kan inte skratta föralltid
hur mycket jag än försöker
hur mycket jag än tror på mig själv

till slut kommer skrattgroparna att bränna hål i kinderna
och skrattvibrationeran kommer att spränga stämbanden
så kommer man att låta
som om man rökt i alla fall
även om det är sånt
som man inte ska göra
aldrig


jag ville så gärna
att du skulle säga förlåt
jag antar att jag kanske sa det själv
och fick för mig att du sa det tillbaka
jag antar att jag kanske trodde
för att jag vill tro så
jag antar att du inte var
så underbar som jag hade fått för mig
jag antar att jag kanske hade fel




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda