Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag är  less??? Nja.... liiiite kanske... ;)


Djävulens sällskap

 

 

När ilskan drivs fram

då vaknar djävulen ur sin krypta

Ivrigt påhejad med den

lilla ilskna fan på axeln

är det dags att säga 

min mening och sedan låta den dö

Dränka orden i närmaste sjö

skapad av smält vintersnö 

 

Jag har tagit skit livet igenom

nu får det räcka därom!

Lyckan har äntligen sträckt ut en hand

men olycksfåglarna måste göra vad de kan

för att skapa en förintande brand

 

Skit på er! säger jag om det.....

 

Jag drar nu

så kan ni sitta här och ruttna

i en svavelosande varbölds sörja 

ikapp med djävulen och hans

illastinkande anhängare


 

Glöm inte solskyddsoljan bara..... 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-20 23:14



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Det var ord och inga visor, skönt med lite jävlar anamma!
2007-06-21

  Nikolai Jungsin VIP
Det var som fan!
*applåd* :)
2007-06-21

    ej medlem längre
Jag förstår inte ett kvastskaft men säger som LillMarlene...\"skit på er\"!
2007-06-21

  Leif Furstedt
Tanken till ord lika rak som raderna, :-)
2007-06-20

  aftermath
snart har du lämnat dem bakom dig
tack och lov..
-bon voyage!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen