Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte nu lägga upp en GAMMAL dikt som jag hittade i ett bortglömt skrivhäfte. så. jag skrev denna 070211. var typ inne i rimperiod även om jag är sämst på att rimma :P


Ord är bara ord, inget mer.

Du säger att
du saknar när
det bara var vi två
Förstår du ens
hur många gånger
jag har känt det så?

Du säger att
vi inte ska
dra upp allt det gamla
Hur ska man kunna
resa sig
om man inte får ramla?


Du säger att
jag är en ängel
nu ska allt bli bra
Din kalla hand
så tätt mot hennes
Vad var det nu du sa?




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 12:24



Bookmark and Share


  Siripiri
Gillar också frasen \"hur ska man kunna resa sig utan att få ramla\"
2008-03-02

  joss
faktiskt så är inte de här rimmen dåliga. Jag älskar detta, verkligen.. denna var.. underbar!!!
\"Hur ska man kunna
resa sig
om man inte får ramla?\"

Ren poesi
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda