Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Braille



Läser på hans hud,
kodade budskap
i känsliga punkter
Skriver mina drömmar
Ristar in min längtan
med osynligt bläck

© AnnaCarin Andersson 2007




Fri vers av aquis
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aquis