Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans och hennes

 

 

Hans jag är bara hans

Kan aldrig bli mer än så

och mitt fönster immar igen av andetag

och mina rosor dör av sorg

längtan efter världen ingen någonsin vågat se

 

Det finns kärlek aldrig sedd för blotta ögat

och hon trånar efter generationer före henne

kan inte sluta drömma om det man aldrig borde drömma

kan inte glömma det alla önskar hon borde sluta drömma

Mannen i hennes dröm är från generationer före henne

och hon är hans bara hans




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 17:47



Bookmark and Share


  Carlita
mkt spännande text.. första delen är vacker i sig men allting trappas upp ytterligare i den andra delen där man förstår tidsperspektivet, att kärleken på allvar är lite omöjlig här..

mkt läcker infallsvinkel du skapar, som gör denna till en text som sticker ut! tycker väldigt mycket om din dikt o den känsla av omöjlig kärlek som den förmedlar, sparar :)
2007-06-21

  Död Mans Hand
får lite känsla av att någon sedan länge död känd person, typ författare eller nått, är vad som finns i tankarna?
Bra skaldat!
jag hade kanske valt en mindre talande titel för att behålla mystiken lite kanske?

Eller är det någon annan Hans som åsyftas?

Kalla mig Hans sa Hans Majestät...
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*