Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid som bara är vår

Jag vill äta frukost på en klippa
och ha blommor i mitt hår
solreflektioner från vattnet
i blicken
och en tid som bara är vår

Jag vill ha lugn och småprat
fingertoppar på solbrännan,
skuldrorna, nyckelbenen
då vi äter vår mat

Det ska bara finnas idyll
Inga mygg
Inga myror
Inga irritationer

Bara du & jag på en klippa
och jag ska ha blommor i mitt hår...




Fri vers av Tina-sol
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 18:14



Bookmark and Share


  Effell
Aah, det är precis så det ska vara. Klockrent. Svårt att inte bli lyrisk i den här årstiden.
2007-06-23

  Peppe11
du...den är så jäkla bra!!! vem vill inte ha en sådan tid?? Och om man en gång fått smaka på den.. ja då blir det så ljuvt att minnas den, ta fram den, och krama om den.. Jättebra skrivet, tycker jag..
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol