Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vaknar kallsvettig efter en djävulsk mardröm...då börjar man undra....


Minnen

 

 

Tar det nånsin slut?

Brinner demonens låga

någonsin ut?

 

Eller är jag dömd att jagas för evigt?

 

Varje helg

varje storartat veckoslut

Försöker blunda

Göra bokslut

 

Men vid varje avbrott

för varje piskrapps ljudande likt pistolskott

vaknar minnena till liv  igen

och om igen börjar mardrömmen

 

springer för livet 

 

Finns det någon väg ut?

Tar plågan någonsin

riktigt slut?

 

Eller är jag dömd att jagas för evigt? 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 19:05



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Får tårar i ögonen... det känns smärtsamt i hela mig. Frågan är om inte man helt enkelt får se demonens låga som en del av livet, den är ju en del av en och har format en till den man är, oavsett vad man tycker om det. Jag undrar om man verkligen kan släcka den för evigt, eller om det är bättre att se den för vad den är... en taskigt brinnande fackla som inte är värd någon större uppmärksamhet.
2007-06-21

  Nikolai Jungsin VIP
Det undermedvetna hjälper dig bearbeta..snart är jakten ett obehagligt mine..sedan något du inte behöver minnas..
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen