Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit jag går ska du inte följa

Dit jag går ska du inte följa
Här finns varken vänner eller förtrogna
Det är för att dölja
De är ännu inte mogna

Dit jag går orkar inte solen opp
Här hör du ljud du inte hört förr
Här är mörkret ditt enda hopp
Ingen nyckel passar till denna dörr

Dit jag går är möjligheterna förbi
Valen är enkla
Kom
Stå mig bi




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 20:23



Bookmark and Share


  jerker
Här finns varken vänner eller förtrogna. Ställer mig på kant. Kompakt mening. Gillas
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus