Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silkeskänslan

 

 

Känner känslan

av svalt silke

mot bar hud

 

Isrosa nyans

i figursydd skrud

 

För första gången

någonsin

Fylls av en ny

emotionell upplevelse

 

Känslan av att känna sig vacker

 

Kanske blir den dagen

början på en ny Era

för självkänslan

Kanske blir det bara då

 

Men om det då bara blir så

Ja, då fick jag ialla fall

veta hur det känns

 

att vara drottning för en dag

 




Fri vers av nettizen
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-21 23:14



Bookmark and Share


  issac.a.m
skön dikt..vackert
2007-06-22

  aftermath
vilken känsla
vi andra följer med
delar din glädje
2007-06-21

    ej medlem längre
Du kommer att vara den vackraste av alla vackra brudar...*L*
Det är som en saga det här och jag har fått ngt i ögat och måste gå...
2007-06-21

  Nyfiken drömmare
Du har så rätt – att få vara brud är verkligen att känna sig som en drottning. Och det är du välunnad!!!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen