Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck.


jag skulle lifta till dig @ 3am, om du bara älskar mig.


jag skulle ta mig till dig just nu
ta ett tåg till göteborg
lifta vidare till frankrike
ta en färja till england

du vet att det är sant
men du vill inte att jag ska

jag kan inte riktigt förstå varför
du säger alltid,
hur du vill att jag ska va där
alltid och förevigt

kanske är det
för att klockan är 3 på natten
och mina tankar snurrar iväg
och min syn spelar spratt
men jag skulle ta mig till dig
jag lovar, jag svär

vad du än vill

och håkan sjunger på radion
och jag ställer samma fråga

\"kan du älska mig,
som barnen älskar julen?
som korten älskar turen?
som romeo älskar julia?

och som jag,
som jag älskar dig?\"


det är allt jag behöver veta










Fri vers av ms jessicaever
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 00:22



Bookmark and Share


  Atena
fint att du tog med håkan i din text. han är en stor inspiration!
fin dikt, verkligen vackert.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever