Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cool att vara ensam

Det är tufft att vara ensam
fast inte tufft som i cool
mer som när dagen kommer
och molnen täcker en nytänd sol

Hemskt som när graven väntar
fast du borde ha dagar kvar
Förvirrande som när din enkla fråga
bara ekar som ett fattigt svar

Det är tufft att vara ensam
du är inte stark alls
du är en liten svag figur
som gör vad som befalls

Att vara ensam är väldigt tufft
det river i en sargad själ
det finns ingen som längtar efter solen
som en frusen ensam träl




Fri vers av Nicklasb
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 12:57



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Åh så bra! Det är en modig dikt. Du sätter ord på vad många människor kan känna igen sig i.
2007-06-22

  Jorska
Mmm. Du har gjort det igen!
Enkel och lättläst men med ett enormt känslosamt och tänvärt innehåll. Bra jobbat!
Tack för god läsning.
2007-06-22

  Linda Jonsson
läste någonstans \"ensam är stark för att den måste\"... Den här dikten fick mig att tänka på det.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb