Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle du?

Vad skulle du gjort om jag lutade mig fram och viskade i ditt öra att jag kunde flyga? Hur skulle du reagerat om mina oskyldiga läppar formats till oförståliga brutala ord? Skulle du älska mig villkorslöst och dela den sidan av mig eller fått mig inspärrad och mata mig med brödbitar? Jag skulle bett dig följa med. Dit där stränder aldrig fått fotspår, dit där himlens stjärnor är namnlösa, dit där luft aldrig andats, dit där frihet är det enda kända och dit där musik spelas av havets vågor. Skulle du följt med, även om din verklighets uppfattning hade vacklat, skulle du släppt allt och litat på att jag inte var galen? Skulle du tagit min hand trots att du skakat lätt och släppa ut dagens ljus till sin frihet?




Fri vers av Isabella
Läst 590 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-22 15:39



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Fin dikt
2010-03-13

    ej medlem längre
Det beror på om du hade trosorna på?!
Nej jag skojar bara … din text blev bara så över dramatiskt mjuk och smörig med all ”frihet” och ”flygande”… att jag blev lite upphetsad... jag menar inte på dig personligen för jag har inte sätt dig och du är bara en liten flicka... men på diktarjagets vilda flaxande...nej faan det blir fel nu... sorry... Farligt med verbalinkontinens…Jag är farlig…snälla kom hem till mig…;)
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella