Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems fel är det då? [Gud kan man inte skylla på, och inte dig heller]

Gråten i halsen
Och ångesten
Hur ska jag förklara
Känslan

Av att bli sparkad på
Om och om igen
Och när jag orkar resa på mig
drar ni bort mattan under mina fötter
Och jag slår i huvudet i stengolvet

Men det är inte ditt fel
Och det är inte mitt fel
Jag ville anklaga någon
Och hittade ingen
Så jag skyllde på mig själv

Och jag ställdes inför rätta
I min egna hjärna
Och jag blev funnen skyldig
Och rakbladet blev mitt straff

[Hur kan man anklaga sig själv
För något man inte gjort
Och sen straffa sig själv
När det inte begåtts något brott?]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 16:40



Bookmark and Share


  Noomie
MycketmycketMYCKET bättre ! :)
2007-06-23

  Noomie
Ärlig kritik nu. Dikten är skitbra, lite jobbigt med upprepningar i början med \"Hur, Hur, Hur\" men det 4:e stycket är helt FANTASTISKT!
--
Och jag ställdes inför rätta
I min egna hjärna
Och jag blev funnen skyldig
Och rakbladet blev mitt straff
--

underbart. kan inte låta bli att älska det !
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting