Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tanke idag går till två vänner  som funnit kärlekens spår...




Lyckobringande

 

I midsommarens

grönskande värme

Tiden kryper allt närmre

 

Hör klockorna ringa

tusenskönors kör

Ser en vit duva på himlen ovanför

Den som den sanna glädjen

skall bringa

 

Må stjärnorna för er lysa

över dagarna som återvänt

Och aldrig skall ni frysa

vid lågan som Ni tänt

 

En tanke av värme

jag sänder på Er färd

Ni har funnit lyckan i varandra

Och den lyckan är ni så väl värd 




Fri vers av nettizen
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-22 18:27



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Instämmer med riel, en fin hyllning till de två.
2007-06-23

  issac.a.m
Du sänder en våg med värme, ljus och kärlek till dina vänner
Mycket bra skrivet..
2007-06-22

    ej medlem längre
Så det är nu det ska ske...midsommarförening mellan dessa två raringar...
Fin hyllning av dig vännen!
2007-06-22

  Nikolai Jungsin VIP
Hjärtevärmande
Du lyckades igen min vän
2007-06-22

  Gawain VIP
Så fint... lyckan värmer de som lyckan får. Denna värme lyser om orden du skriver, må de värma dig likaså!

Så smäktande, skirt och rent...
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen