Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte så farligt som det verkar det är värre


Midsommardröm






magknip

ångest

sorg

oro









































jag vissnar fort idag..












































Övriga genrer av sötsnö
Läst 628 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-22 21:04



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Stor IBSM-Applåd!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
Carl-Erik
2007-08-11

    Noyle
Det där sista funkar så bra ihop med titeln, men det var väl antagligen så det var tänkt. :P
Du använder bara få ord, men jag målar redan upp bilder.. :) Bra gjort!
2007-07-11

    Fantasioffer
jag vissnar fort idag, så vackert beskrivet!
2007-06-28

  sockerspöket
Ja tyvärr så har man ju sådana dagar..

väldigt bra skrivet dock!
2007-06-25

  ordterroristen
härligt avslut, jag vissnar fort idag.. :)
2007-06-24

  Jer
Vet precis hur det känns.
2007-06-22

  Marreb
aj... starka uttryck i din dikt. Den känns.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö