Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så fort livet kan förändras ibland


Tsunami

Separationens vågor
En efter en emot kust
Oförberedda männ´skor
Skräck som tar deras lust

Såsom barn, åter svikna
Vilsna i vuxen kropp
Livet jämnat med marken
Borta allt deras hopp

Morgonsol i förvandling
Dagen efter: Ett hån?
Livet blir till en handling
kan tyckas vara ett lån

I ljuset allt det nya
som ej går att känna igen
På skakiga ben framåt
Finns där kanske en vän?




Fri vers av Mats VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag ser tsunamin som metafor för allt det man känner efter en separation...allt är i kaos
men ur kaos kommer reda....*L*
Bra rim och flyt!
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP