Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talare utan publik

Och jag
Vill säga så mycket
Vackra ord
Som har stor betydelse
Som kan förändra världen


Men varje gång jag öppnar munnen
Så överröstas jag av andra
Och när jag skriker rakt ut
Då har alla redan gått sin väg


Och hur ska jag kunna tala om för er
Om alla världens fel
När ni vänder ryggen till
Och ropar ut \"Jag vill inte höra\"
Och håller för öronen så gott det går
Hur ska vi kunna göra världen till en bättre plats
När talare inte har publik?






Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 12:40



Bookmark and Share


    teacher
Fattar precis vad du menar!
Men om vi är fler som hjälper
till och skriker nog högt har dom
inget annat val än att lyssna.
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting