Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOLITA är inte längre oskuldsfull

”Jag blev av med oskulden när jag var 11 och ett halvt år”

Oj.. tänker jag
Hade du ens hunnit få mens då?
Hade dina bröst hunnit bli så stora att du kunde känna den underbara känslan av att någon rör vid dem?

Hade du ens slutat vara barn?

Hon sitter i Heta stolen
Och vi är sex andra där

Sex frågor
Som måste besvaras
Alla handlar de om sex

”Var gillar du att satsen hamnar?”
”Hahaha, skrattar hon
Jag tycker om att dricka mig mätt”

De andra applåderar och skrattar

”Porrfilm eller gruppsex?”
”Helst både och”

Nu är det jag som ska svara
Och jag är beredd

Men frågan hon ställer
Vet jag inte ens vad den betyder
Och det skrämmer mig

Inte för att
INTE FÖR ATT
Jag skäms för att jag är oerfaren nog att inte veta
Utan för att hon är mer erfaren än mig

Jag som i mitt 21åriga liv
haft många
förhållanden och onenightstands
Som aldrig haft några problem med
Att träffa någon för en kväll
Och njuta av det

inte skräms av tanken på offentliga platser
eller att spela in
men aldrig skulle se det som vardag

Det som skrämmer mig är
att
Hon haft fler
och ännu mer avancerade
har hunnit med gruppsex, analsex, bondage och cumshots

och att hon och hennes vänner räknar
vem som sugit av flest
knullat mest
hånglat bäst
störst antal vinner

Och att hon är 14 år.




Fri vers av utopia
Läst 871 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-03-21 21:38



Bookmark and Share


  AllDifferentAllEqal
otroligt bra.
2005-08-03

  Jenny Karlsson
Obehagligt. Mycket bra skrivet!! Gillar ditt uttryckssätt
2005-06-25

  Rachel Roth
obehaglig sant! bra skrivet!
2005-06-08

    Agnieszka
brutalt. mycket bra skrivet.
man ryser av tanken på denna 14åring.
2005-05-20

  Svartvit dröm
välskrivet, vet intevad ja ska skriva... men de e ju så verkligheten e... du formulerar de jättebra...!! :D
2005-04-18

  Evelina
Så sann, så bra!
2005-04-02

    Hades Is Rising
Hur bra som helst. Rått som verkligheten...
2005-03-29

  Markattan
Och det skrämmer mig med, minst sagt. Dina välskrivna rader ger mig kalla kårar när jag väl når slutraden.
2005-03-22

  svartstry
Bra skrivet!
2005-03-22

    Malin Johansson
Bra dikt, allt som jag tycker om denna dikt har redan leopardia beskrivit perfekt...
2005-03-21

  leopardia
just så. gripande, engagerande, talande, aktuellt och väldigt mkt bra.
2005-03-21

  johii
jättebra gullet!
Bra innehåll, bra tempo, det känns i kroppen när man läser den här.. och så är titeln oerhört slående...
hellst av allt skulle jag vilja dig läsa upp den!
5a
puss
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

utopia
utopia