Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi talar med olika röster.

Det är därför ni kan höra skillnad på oss.
Fröken Positiv och Herr negativitet.




Fri vers av Linda^^
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-06-23 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^