Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visar vägen

 

 

Går i tystnadens

korridor

Längs med  svarta

sammetsbeklädda

väggar

och blankputsade golv

som 

skänker välbehövlig

svalka

 

Nynnar lågt

en melodi

 

Bryter tystnadens

barriärer

 

Blickar upp och ser

hur de mörka molnen skingras

för vinden alltmer

 

Tillåter solen

att åter komma fram 

 

Sjunger högt nu

 

En sång för Livet

Om Livet

 

Och om framtidens

osagda

föränderlighet 




Fri vers av nettizen
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-23 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin fin poesi du har åstadkommit här!
Gillar!
2007-06-23

    Lindizz
det är något speciellt över denna text, poetiskt och vackert skrivet. Bra vännen.
2007-06-23

  issac.a.m
poesi kan vara sorglig och ibland kan poesi tala till djupet av ens hjärta...underbart skrivet...
2007-06-23

  wiicca
De här gillade jag jätte mycket! Tack för bra poesi/
2007-06-23

  Leif Furstedt
Fastnar direkt för bilden du målar upp, vacker, ren helhet.
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen