Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i en dikt.


Testa och se.

Vill testa och se.
Se om ngn kommer att le.
Tårar och kanske blod,
Hoppas alla förstod.
Trivdes inte på denna jord,
Festa,duka fulla bord.
Få en blomma vid varje högtid,
Sedan ett Vila I Frid.
Tankar spridda till det blå,
Ja, det är så.
Där finns Kristaller och glitter
Inte svidande hjärta i splitter.
Blod har runnit,
efter att du har försvunnit.
Sår och ett sönder rivet hjärta,
allt som ger mig smärta.
Vill bara här ifrån,
Blåsa i vinden,som ett litet spån.





Fri vers av Maalin
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin