Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill ha

Alla vill ha mycket,
men många vill ha mer.
Som det finaste smycket,
som alla bara ser.

Alla har vi drömmar,
Vissa som man aldrig ser,
Sy utan sömmar,
Då man bara ler.




Fri vers av Maalin
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin