Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord om ensamheten.


Försök

Du kan öppna min kärlek,
Du kan vinna mitt hjärta.
Men ensamheten kommer alltid i smärta.

Du kan försöka ta bort min ensamhet,
Försöka dränka den i en älv,
Men jag kommer alltid därifrån själv.




Fri vers av Maalin
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-23 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin