Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grannsämja??? Jovisst... inom rimliga gränser..... hoppas de gillar Hårdrock..*flinar*


Återgäldande

 

 

Öga mot öga

Tand för tand

Tss.... sällan i skogen

att jag faller till föga

för att skaka hand

 

~ a little too late for that ~

 

Har stått ut länge nog

Med fula gliringar

skitsnackande skvaller

och bakomryggenglåpord

 

Åt sånt jag endast ler

Det visar ju bara på mognaden

hos Er

 

Men fan om jag tänker ta

att hela natten vaken

behöva va

 

(bara för att Ni i fyllan stereron glömmer stänga av)

 

Dryga månaden kvar

i detta rike

Nu jävlar ska ni få skåda en häxa

utan dess like

 

Så sitt där ni i godan ro

och kväljs av eran Dajm

För nu....

 

Nu är det Pay-Back Time! 




Fri vers av nettizen
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ilsken och arg...vem skulle inte vara det!
Snart slipper du dem som tur är...
Mycket bra!!
2007-06-23

  aftermath
ge dem vad de tål!
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen