Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan heta så här också

Sonen är nu två år och åtta månader gammal
Han har sina egna ord/namn på saker, ting och folk

Momma=Farmor
Affa=Farfar
Ia=Cecilia
Gocke=Jocke
Musse=Rasmus
Tosse=Kristoffer

Han kallar sig själv för DU
Du betyder alltså Jag...
t ex. säger han
DU ska bada eller DU ska äta glass
och menar då att han ska bada eller äta glass


Men det jag gillar mest är nog ändå
TÅRTAMACKA...

Det är nämligen hans sätt att säga smörgåstårta




Övriga genrer av Therés
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-06-23 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!