Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odöpt dikt

Hur kan ni lyssna på allt
Som kommer ur deras munnar
Jag kan inte förstå hur ni kan
Gå på deras charader

[Deras lögner är genomskinliga, kan ni inte se?]






De vet inget om vad de snackar om,
Men ni ser ju inte mig heller,
Så hur skulle ni kunna veta?




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting