Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyltdockor i H&M\'s fönster

Jag är arg på världen
Jag vill skrika tills luften tar slut
Och jag vill visa många
Hur verkligheten ser ut


Ni är kalla,
Skyltdockor är vad ni är
Slavar under företag
En i mängden
Och ni inser inte själva
Att det inte är ni själva som styr

Och vårt land är demokratiskt?


Öppna ögonen,
Ni behöver inte gå i modekläder,
Det nyaste som kommit in på H&M
Vi lever i en materialistisk värld
Men, snälla människa

Du har väl en egen persolighet och egen röst,
Använd det!




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting