Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är hård.


Död för kärlek.

Vill dö i dina armar,
vill höra ett sista andetag.
Sedan finns jag ej nästa dag.

En sista kyss,
en sista kram,
Sedan är man ett foto i en ram.

Ett mörkt rum,
Själv med ett blad,
Sedan bara ett minne i denna stad.

På ett papper några ord,
Att jag önskade att du förstod.
Jag finns fortfarande på denna jord.

I dina minnen,
och i ditt hjärta.
Förlåt om jag ger dig smärta.

Men vi kommer ses en dag,
Då jag är lycklig som glad,
Många dör med ett blad.






Fri vers av Maalin
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin