Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaxdockor i mörkret

Vi vandrar
I en annan verklighet
Bara vi två
Och det är ensamheten

Som bedövar våra sinnen
Får oss att förnimma
Varandras skrik
Fastän våra munnar är ihopsydda

Och jag trevar längs väggen,
Hoppades på att träffa dig
Eller hitta ljusknappen

Men du vinglar runt vid mitten
Av rummet
Rädd för att väggarna
Ska slutas runt dig

Och jag är för rädd
För att gå ut till mitten
Av rädslan av att bara gå i cirklar
Och aldrig hitta dig

Så vi går och går
Men hittar inte en väg ut
Eller en ljusknapp
Och vi hittar inte varandra

För våra rädslor hindrar oss
Från att vara tillsammans
Så ensamheten tar över
Och till slut fryser vi fast
Som vaxdockor.




[Våga möta dina rädslor]






Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-24 19:28



Bookmark and Share


  Noomie
Åh underbar.
Jag typ wow! \"Så vi går och går..och hittar inte varandra\" ,
jag har ingen direkt kritik på den här dikten, utom att den säger så mycket. Man ska våga, fastän det kan vara svårt.
(man får skörda det man sått, men man kan aldrig ångra misstag man inte begått) .
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting