Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta på mig

Låt dina händer söka
Finna osynliga stigar över min hud
Och måla slingrande mönster
Med dina fingertoppar
Smek liv i varje cell
Tills jag skriker om mer

Tvinga mig över kanten
Och låt mig falla
Till oanade höjder
Låt mig känna
Att jag lever
Just nu
I denna sekund
I vår närhet




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-24 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP