Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då allt händer samtidigt..


Dagen

Vad händer dagen då djävulen kommer till himmelen?
Dagen då alla änglar från våran jord försvinner,
dagen då ondskan försvann?

Vilka skulle då bli kvar?
Dom som fortfarande letar svar?

Ondska behövs ibland på våran jord,
Änglar behövs,för dom förstod.

Förstår
Varför många bär sår.

Den dagen blir spännande..





Fri vers av Maalin
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-06-24 20:05



Bookmark and Share


  SMLU
Kanske är det förändring som krävs för att få den spänning vi alla letar efter?
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin