Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej... I´m bored..... och otålig..... och ja....


Flugan

 

 

Om jag vore en fluga

skulle jag sätta mig på väggen

ovanför ditt huvud

 

Skulle lyssna

till den sammetslena rösten

höra ömheten

glädjen

 

Skulle beundra

de vackra ögonen

med solglimtsstänket i

och den glada munnen

 

njuta det hjärtliga skrattet

 

Om jag vore en fluga

hade jag flugit till dig

för länge sen

och byggt bo i ditt hus

aldrig flyga därifrån

Bara vara nära

 

Nu är jag ingen fluga

så jag får vackert vänta

till Augusti

 

och ta reguljärflyget

istället




Fri vers av nettizen
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-24 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kan förstå din insektslängtan vännen!! *L*
2007-06-24

  Nikolai Jungsin VIP
ömt
Så mysigt..
surrar vidare..
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen