Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tålamod är en dygd..... jo, tjena!


Om och snart

 

 

När imorgon kommer

då är vi en dag närmare

 

~evigheten~

 

Räknar ner

Tränar tålamod och ser

känner

hur frustrationen

stora hål i mig bränner

 

Vill inte vänta mera!

 

Vet....

måste, även när längtan

sliter mig i bitar

 

~Har inget val~

 

Även om saknaden är så stark

så förtärande

att den suger all näring

ur mina vener

 

Snart.....

 

så många gånger jag hört det ordet

Jag tycker inte om snart

tänk om man kunde omvandla snart

till nu

och om man istället kunde

vrida fram klockan till Start

 

Då skulle väntan vara över

och jag skulle ha allt jag behöver

 

Dig 




Fri vers av nettizen
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-24 23:54



Bookmark and Share


  issac.a.m
väntan..kan inte vänta
härlig skrivet...
2007-06-25

    sunnanvind
LillMarlenes kommentar snor jag åt mig!
2007-06-25

    ej medlem längre
Snart är ett ord som borde utplånas från vokabuläret!!
Och Start är ett bra ord...*L*
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen