Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man faller i skogen men ingen ser - får man ändå antidepressiva medel då? Här kommer inte bara ord - utan - bara tankar...


När man faller

Innan man faller får man ofta en knuff eller så snavar man på något som man inte såg

plötsligt tappar man balansen och man försöker reflexmässigt att greppa tag i något

för man vet att det gör ont att falla

man bryr sig inte om utifall att man stjälper någon annan när man försöker återta balansen

det är nog inte meningen att skada någon annan när man vårdslöst famlar efter tryggheten

sen faller man

beroende på hur högt upp man var innan man föll så kommer det att göra olika mycket ont

finns det någon som tar imot en så kommer fallet att dämpas lite och kanske inte alls göra ont

kanske drog man med sig någon som då också föll med

när man väl fallit så blir man först rädd

sen gör det ont

efter det skäms man lite

sen är det dags att resa sig igen

man känner först efter lite

hur känns det?

hur illa skadad blev jag?

kan jag komma upp igen eller behöver jag hjälp

ibland vet man inte det själv

man kanske reser sig upp med ett brutet ben och går iväg

då faller man igen

det gör ont

eller så har man vänner som snabbt är där och hjälper en upp

eller så är det ingen som ser att man fallit

kanske låtsas man om som att man inte fallit alls

då faller man igen

det gör ont

det bästa vore om man funderade ett slag på varför man föll

och sen reser sig igen

men få är så smarta




Övriga genrer av Casca
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-06-25 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca