Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi, i våra prinsessklänningar 4 år gamla aktade oss för krokodiler började fläta på ett vänskapsband starkare än järn, hårdare än diamant och sannare än de andras fjortislögner


Som tack för alla samtal (vi finns på riktigt)

Vissa tror
aldrig på kärlek
till en vän på nära håll

och jag säger inte
att detta är kärlek

men jag älskar
att du alltid
är där
bredvid mig

Vi är kompisar,
visst är vi kompisar

Vi är de allra bästa vänner
tror jag,
sånt där är egentligen inte
så noga .


Det är bara så skönt att veta
vilket nummer man ska slå
och vilken röst
man vill höra
när man är på väg

att förlora

sig själv.




Fri vers av Noyle
Läst 697 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 08:33



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Hur fin som helst! Känner verkligen med dig, vet hur mycket just den där personen betyder. Vissa klarar man sig helt enkelt inte utan :)
2008-11-21

  Solstorm
\"Det är bara så skönt att veta
vilket nummer man ska slå
och vilken röst
man vill höra
när man är på väg

att förlora

sig själv. \"


precis just så
herregud vad bra!
2008-05-24

  Blumma.
Jättebra;D
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Noyle