Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när sött blir surt

för alla er som inte ville vara en av dem

som står knäböjda under livet

som bränner sig på solen

och drunknar i regnet


för alla er som aldrig skulle bli en av dem

som vinner över riksteatern med ett enda leende

som gråter för historia och ryser inför framtiden

och kvävs av kyssar mjuka som använda sängkläder



för jag vet

att innan ni blev en av alla

som skrek gallan röd


var ni en av dem;

som hade allt.




Fri vers av billybrown
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-25 13:02



Bookmark and Share


    crapcat
\"som gråter för historia och ryser för framtiden\"

En bra och gripande rad i en intressant och originell dikt, det är roligt att hitta dikter som inte liknar allt annat, och jag hittade en här! Applåd.

Fast du kanske skulle ändra \"som gråter för historia och ryser för framtiden\" till \"som gråter för historia och ryser inför framtiden\".
2007-06-26

    Nudelslabb
jättefin...
väldigt filosofisk och gåtfull men jag gillar filosofiskt och gåtfullt.
ditt motto är också grymt :)
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

billybrown