Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner sig som en groda utan ben, hopplös vad betyder ens hopplös? finns det någonting som är hopplöst? man lyckas ju med allting. bara man försöker.


Osynlig - Synlig

Där sitter man på bussen
ser hur regnet dunsar hårt mot fönster rutan
och förvandlas till små kristall liknande prickar
suckar för sig själv måste det alltid regna på midsommar?

plötsligt sitter jag i ditt knä
i en säng
i ett mörkt rum
hög musik


Sittande på en buss
känna sig som en groda utan ben, hopplös
läser på en skylt \"15 km till ********\"

känner hur din tunga
leker med min
i takt med musiken
i ett mörkt rum


Sittande på en buss
tänker på meningen med livet
känner mig depp bara för att jag ens ställer mig själv frågan
suckar ännu en gång och kollar ut på regnet

din hand på min rygg
min hand i din andra hand
pirret i magen
.. eller saknade jag det?


Busschaffisen sjunger med musiken på radion
som om han inte ens vet att jag sitter här bak och lyssnar
han tysnar när det kommer på några andra på bussen



tre dagar utav ren kärlek


sittande på bussen hem igen
tänker inte ens på att det regnar
tänker inte ens på någonting



\"jag tycker om dig\"
somnar med ett leende




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-25 18:42



Bookmark and Share


    Sony
Bra skrivet..två berättelser i en. Snyggt!
2007-07-02

  Halloway
ååh, den här var verkligen verkligen verkligen bra.
<3
2007-06-28

  Sofie Söderberg
gillar hur den här dikten är uppbyggd .
fin i övrigt oxå ! :)
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson