Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wishing-well

 

 

Slänger en slant

i en önskebrunn

Drunknar i mina tankar

för en stund

 

Tror inte på önskebrunnar

 

inte egentligen.....

 

Vill dock inte utmana ödet

För man vet ju aldrig

Konstigare saker har ju skett

 

Så jag slänger en slant

i önskebrunn

Låter tankarna drunkna

en stund

 

För man vet ju aldrig...... 




Fri vers av nettizen
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-25 20:27



Bookmark and Share


  issac.a.m
gillar mycket...
2007-06-25

  Nikolai Jungsin VIP
Hopp är viktigt..
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen