Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara sitter här och räknar ner timmarna

Jag bara sitter här
Räknar ner timmarna tills
Sommaren är slut

Sommaren är bra ibland men
Inte i år
Sommaren passar inte in
Inte i år
Kanske aldrig fast det är
Lite mer jag är sommaren
Men jag skyller på +20

Det är bara det att
Jag vet att du kommer
Ingående tillbaks en gång till
I Juli och jag vill inte
Kom inte tillbaks

Egentligen vill du bara
Egentligen vill du bara det men
Du vet inte om det och
Du tror att du
Saknar mig i Juli för då
Kommer hösten snart igen

Det är bäst att någon tröstar
Men kom inte nära
Du ska inte gråta mer
Och om du gråter
Gråt i någon annans famn
Du gråter bara mer här
Kom inte nära

Jag bara sitter här
Räknar ner timmarna tills
Du kommer tillbaks igen




Fri vers av hymerito
Läst 849 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-25 21:28



Bookmark and Share


  Lollan_
!
tycker om om om .
and thats it.
2007-07-05

  Lithia
Verkligen bra! :) Grattis till redaktionens val!
2007-06-30

    Oprofessionell
grattis till stjärnan :)
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

hymerito